Τα πιο συνηθισμένα λάθη κατά τη διαμόρφωση των νυχιών!

Ανεπαρκής προετοιμασία του νυχιού

Το άλφα και το ωμέγα στο μανικιούρ σας είναι η σωστή προετοιμασία. Βεβαιωθείτε ότι τα νύχια σας είναι καθαρά, απαλλαγμένα από υπολείμματα βερνικιού και πολλά πετσάκια. Πριν από την εφαρμογή ημιμόνιμου βερνικιού, τζελ ή άλλου υλικού, είναι απαραίτητο να περάσετε ελαφρώς την επιφάνεια του νυχιού με μπάφερ ή λίμα για να γίνει ματ (σε ένα λείο νύχι το υλικό δεν θα κρατήσει). Πριν από την εφαρμογή υγρών, καθαρίστε σχολαστικά το νύχι από τη σκόνη και μην χρησιμοποιείτε πλέον κρέμες ή έλαια, για να μην δημιουργηθεί λιπαρότητα στα νύχια.

Παράλειψη βοηθητικών υγρών

Αν δεν χρησιμοποιείτε βοηθητικά υγρά, κάνετε λάθος! Το Nail Prep και το Primer Bonder θα σας φανούν χρήσιμα. Το Nail Prep θα απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα νύχια σας και το Primer Bonder θα τα προετοιμάσει για την εφαρμογή βάσης ή τζελ.

Αστοχίες στην εφαρμογή του υλικού

Η εφαρμογή των προϊόντων στο νύχι πρέπει να γίνεται με απόλυτη ακρίβεια. Να θυμάστε ότι τα προϊόντα προορίζονται μόνο για την επιφάνεια του νυχιού και όχι για τη γύρω επιδερμίδα. Σε περίπτωση «πασαλείμματος», όχι μόνο δεν θα έχει διάρκεια το μανικιούρ σας επειδή θα δημιουργηθούν φυσαλίδες αέρα, αλλά μακροπρόθεσμα μπορεί να αναπτύξετε αλλεργία στα προϊόντα, λόγω της επαφής τους με το δέρμα.

na_vrh_bez_na_zvu

Υπερβολικά παχιές στρώσεις

Η ποσότητα δεν σχετίζεται με την ποιότητα. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για προϊόντα νυχιών. Να θυμάστε πάντα ότι δύο λεπτές στρώσεις είναι καλύτερες από μία παχιά. Η υπερβολική ποσότητα υλικού μπορεί να μην πολυμεριστεί σωστά ούτε μετά από 60 δευτερόλεπτα και το προϊόν δεν θα κρατήσει στο νύχι με αποτέλεσμα να «πέσει» μετά από μερικές ημέρες.

Αφαίρεση κολλώδους στρώματος

Μήπως καθαρίζετε το κολλώδες στρώμα πολύ συχνά; Και αυτός θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που το μανικιούρ σας δεν κρατάει. Το κολλώδες στρώμα λειτουργεί ως συγκολλητικό για την επόμενη στρώση και αν το αφαιρέσετε, η επόμενη στρώση δεν θα μπορέσει να επικολληθεί. Καθαρίστε το μόνο αν έχετε βερνίκι Top Coat με κολλώδες υπόλειμμα ή δεν θέλετε να εφαρμόσετε άλλη στρώση προϊόντος. Μπορείτε επίσης να το καθαρίσετε, εάν πρόκειται να διαμορφώσετε το νύχι σας με λίμα ή τροχό και το κολλώδες στρώμα σας εμποδίζει.

ko_ka_nani

Post navigation

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.