Η εγγύηση για ένα τέλειο μανικιούρ: Μην υποτιμάτε την προετοιμασία!

Το μανικιούρ σας δεν κρατάει ή δεν διαρκεί αρκετά; Λάθη μπορεί να γίνουν σε πολλά στάδια, αλλά τις περισσότερες φορές συμβαίνουν κατά την προετοιμασία του νυχιού.

Προτού αρχίσετε να βάφετε ή να διαμορφώνετε τα νύχια σας, εστιάστε πρώτα στο τέλειο μανικιούρ. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε λιπαρά χέρια (αποφύγετε τις κρέμες, ώστε να μην έχετε λιπαρά νύχια πριν από τη διαμόρφωση). Σπρώξτε προς τα πίσω (ή αφαιρέστε) τα πετσάκια, δώστε σχήμα στο νύχι και περάστε την επιφάνειά του με μπάφερ ή λεπτή λίμα, ώστε το νύχι να μην είναι λείο. Στη συνέχεια, απομακρύνετε σχολαστικά όλη τη σκόνη με ένα χοντρό πινέλο, ώστε τα νύχια σας να είναι πεντακάθαρα (σωματίδια σκόνης μπορεί να εισχωρήσουν στο πινέλο και κατ’ επέκταση στο προϊόν, προκαλώντας έτσι ζημιά στην επόμενη εφαρμογή με τη δημιουργία μικρών εξογκωμάτων στα νύχια σας).

lampa

Το επόμενο στάδιο είναι η σχολαστική απολίπανση των νυχιών. Το Nail Prep μας είναι ένα εξαιρετικό βοήθημα για αυτό, καθώς τα στεγνώνει τέλεια και τα προετοιμάζει για την εφαρμογή του Primer. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το Primer Bonder, το οποίο λειτουργεί ως συγκολλητικό και επομένως αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη μακρά διάρκεια του μανικιούρ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Αφού εφαρμόσετε το Primer Bonder, αφήστε το να στεγνώσει για λίγα λεπτά στον αέρα και μετά ξεκινήστε την εφαρμογή της βάσης.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις βάσεις μας, αλλά αν γνωρίζετε ότι η επιφάνεια των νυχιών σας λιπαίνεται εύκολα ή απλά το μανικιούρ σας δεν κρατάει, επιλέξτε τη βάση μας Hard Base Complete Care 7in1, η οποία είναι εξαιρετικά ισχυρή και ανθεκτική. Είναι επίσης πολύ παχύρρευστη, γι’ αυτό εφαρμόστε ένα πολύ λεπτό στρώμα, φροντίζοντας να μην ξεφύγει στη γύρω επιδερμίδα – αυτή είναι η πιο συνηθισμένη αιτία αποκόλλησης – καθώς θα σχηματιστεί ένα είδος «φυσαλίδας» αέρα μεταξύ της κοίτης του νυχιού και της επιδερμίδας κάτω από το προϊόν, κάτι που προκαλεί την αργή αποκόλληση του προϊόντος στις άκρες (επίσης, ποτέ μην εφαρμόζετε επιπλέον προϊόντα μετά από μερικές ημέρες για να «σφραγίσετε» ένα τέτοιο νύχι, επειδή μπορεί να υπάρχει υγρασία, η οποία είναι η πιο συνηθισμένη αιτία για την ανάπτυξη μυκήτων στα νύχια).

base_full

Εφαρμόστε όλα τα στρώματα των ημιμόνιμων βερνικιών και των τζελ σε όσο το δυνατόν λεπτότερες στρώσεις (μια κακώς πολυμερισμένη, παχιά στρώση μπορεί να μειώσει σημαντικά τη διάρκεια ζωής του μανικιούρ). Είναι προτιμότερο να πολυμερίσετε τρεις λεπτές στρώσεις παρά μία παχιά! Και όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κανένα προϊόν δεν προορίζεται για γύρω ή κάτω από το νύχι, όλα πρέπει να εφαρμόζονται αποκλειστικά και μόνο στην κοίτη του νυχιού.

Κατά την εφαρμογή γυαλιστερού Top Coat (π.χ. Hard Top Shine χωρίς κολλώδες στρώμα), περάστε προσεκτικά με το πινέλο και τις άκρες των νυχιών – αυτό θα διασφαλίσει ότι το μανικιούρ δεν θα αποκολληθεί από τις άκρες, οι οποίες δέχονται τις μεγαλύτερες καταπονήσεις.

Φυσικά, ενδέχεται ακόμη και μετά από μια τόσο τέλεια προετοιμασία το μανικιούρ σας να μην διατηρηθεί – είμαστε όλοι ξεχωριστοί και στον καθένα μας ταιριάζει κάτι διαφορετικό – όμως μην απελπίζεστε, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε και άλλα είδη μανικιούρ (ακρυλικό, acrygel ή polygel), οπότε μην φοβάστε να πειραματιστείτε!

ko_ka_nani

Post navigation

Αφήστε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.